+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN

Blog

Winkelwagen
0 zond. BTW

Ontdek ITIL® 4, de nieuwste gids voor beste praktijken in IT services van AXELOS

| Posted by: b2b | Category: Blog

ITIL4

De wereld van vandaag evolueert in een tijdperk van hyperconnectiviteit. We zijn meer dan ooit afhankelijk van onze smartphones, en terwijl de verkoop van desktopcomputers elk jaar afneemt, is het aantal verbonden objecten in onze industrieën en huizen vandaag groter dan het aantal mensen op aarde. Specialisten noemen het de vierde industriële revolutie. Dit stimuleert organisaties om belangrijke investeringen te maken in de digitale transformatie.


PRINCE2 Agile: Het beste van beide methodologieën

| Posted by: b2b | Category: Project & Programma Management

PRINCE2 Agile is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag vanuit de projectmanagementwereld: het samenbrengen van twee verschillende, maar complementaire projectmanagementmethoden.

De meeste PRINCE2-gebruikers hebben onvoldoende kennis van Agile-technieken om de Agile-methoden te gebruiken. Het is ook zo dat veel Agile practitioners de flexibiliteit die PRINCE2 biedt


Page 1 - 13> >>

Meer artikelen...

Ontdek ITIL® 4, de nieuwste gids voor beste praktijken in IT services van AXELOS PRINCE2 Agile: Het beste van beide methodologieën 5 redenen waarom men het Prince2 examen faalt Wat is de beste training voor jou? De 9 geheimen van IT-managers om hun deadlines te halen 6 tips die uw beheer van project termijnen optimaliseren PRINCE2, MSP, Agile of Scrum? Welke certificering is het beste geschikt voor uw situatie? Een paar voorbereidende vragen om te slagen voor uw Itil Test Hoe haalt de Project Manager het beste uit zijn team zonder dat het touwtje breekt 10 vragen die u kunt krijgen op het examen Agile Project Management Scrum methode versus agile ITIL of Cobit ? Welke opleiding is het meest geschikt? De drie klassieke fouten met de grootste impact op projectbudgetering De 11 Hoofdregels van Projectmanagement Hoe voorkom je vertragingen bij informaticaprojecten ? ITIL, Cobit en TOGAF: Wat is het verschil? Wat is een ITIL Practitioner en waarom is deze opleiding belangrijk? Alles wat je moet weten over DASA (DevOps Agile Skills Association) 6 Belangrijke feiten die je moet weten over TOGAF Onderbouwing van de kern COBIT principes MSP, een methodiek gecreëerd voor programmabeheerders Oorzakenanalyse: vind de ware oorzaak van je probleem 15 Citaten die elke IT-manager boven zijn bed moet hangen Hoe intra-bedrijven trainingen u operationele excellentie kunnen verbeteren Doe wat de beste Project Managers doen om zeker te zijn dat je jouw certificering behoudt ITIL Training - Interview met Ingrid Vael - Grand Hôpital de Charleroi (GHdC)