+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN

Project & Programma Management

Uw partner voor PRINCE2, PRINCE2 Agile, MSP en PMI opleidingen

Project- en programmabeheerders zijn belangrijk in elke organisatie, ongeacht het type bedrijf of de grootte van het bedrijf. Daarom zijn projectmanagementcertificeringen een zeer gewaardeerde investering en helpen ze om competenties aan te tonen, en om vaardigheden verder te ontwikkelen.

Plan, leid en lever succesvolle projecten en programma's met ons uitgebreide portfolio van cursussen en certificeringen in deze domeinen, waaronder PRINCE2, PRINCE2 Agile, MSP programmabeheer, Portofolio Management en PMI PMP opleidingen.

Onze kalendercursussen vinden plaats in België en Luxemburg. Locaties zijn Antwerpen, Brussel, Braine l'Alleud, Charleroi, Gent, Luik en Windhof in Luxemburg.

B2B Learning organiseert graag een training op maat voor uw teams, in onze kantoren in Brussel of op uw locatie. Naast de standaardcursussen van onze catalogus, kunnen we ook vele andere cursussen aanbieden in domeinen zoals portfoliobeheer, leiderschap, een introductie voor junior projectmanagers, communicatievaardigheden voor projectbeheerders, enz.

Bel ons op +32 2 335 12 36 om te bespreken welke cursus(en) het meest geschikt is om aan uw specifieke behoeften te voldoen.