+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN

Exam Center

Categories Level

{{course.method}}

€ {{course.price}} Bestellen

 

B2B Learning is een erkende examen organisatie

B2B Learning is een Approved Examination Organization (AEO) geaccrediteerd door PeopleCert voor PRINCE2, ITIL, MSP, COBIT en ISO 27000.

PRINCE2 AEO  ITIL AEO   COBIT AEO   MSP AEO   

U kan 2 soorten examens boeken (Opgelet wegens COVID 19 beperking is het momeenteel enkel mogelijk proctor based examens te bestellen) :

1) U kan een examen boeken bij B2B Learning - Louizalaan 66 - 1050 Brussel. Van zodra u een online boeking gemaakt heeft, zullen wij u contacteren voor een afspraak vast te leggen.  Examens kunnen afgenomen worden elke werkdag tussen 9u00 en 17u00).  U kan uiteraard ook zelf bellen en een afspraak bedingen op +32 2 335 12 36.

2) Of u kan een voucher kopen voor een proctor based examen. Dit betekend dat u het examen bij u thuis of op uw kantoor kan afleggen op gelijk welk uur (ook s'avonds en in het weekend).  Het enige dat u nodig heeft is een PC met internetconnectie en webcam.  Van zodra u boekt voor een voucher examen krijgt u een mail van PeopleCert met u code die u toelaat het examen te boeken waar en wanneer u wilt.

De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW. (21% BTW van toepassing) Van zodra de examen datum is vastgelegd moet deze ook nagekomen worden.  Voor het herplannen van een examen datum zal 50 € in rekening worden gebracht.