+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN
Inter
Intra
Duur : 3 DAGEN (21 UUR) Prijs is inclusief Examen Voucher
  • Excl. BTW
  • This price includes the trainer, training materials and exams for 6 delegates

OCUP2 UML 2.5 Foundation

Over deze cursus UML OCUP2

UML® (Unified Modeling Language) is de meest populaire modeleer taal die wordt gebruikt door software analisten, ontwerpers en ontwikkelaars om te modelleren, visualiseren, communiceren, testen en documenteren van systemen in ontwikkeling.

Unified Modeling Language (UML) is een standaard voor het modelleren van verschillende aspecten van softwaretoepassingen. De UML- standaard bevat 13 verschillende diagrammen. In deze cursus krijgt u een overzicht van alle 13 diagrammen, en ziet u in welke situatie deze verschillende diagrammen worden gebruikt.

Na het bijwonen van onze 3-daagse cursus hebben de deelnemers een goed idee van de mogelijkheden en de beperkingen van UML en zijn ze klaar om deel te nemen aan de OCUP 2 Foundation Level Certification.
De deelnemers zullen de kennis en vaardigheden hebben opgedaan die nodig zijn om UML-modellen, aan hen gepresenteerd in hun rol als uitvoerder of belanghebbende van een project, te interpreteren.
Ze zijn eveneens in staat een productief lid te zijn van een team dat UML-modellen bouwt of hier gebruik van maakt in haar analyse en ontwerp van een systeem (nieuw of bestaande) in onderzoek.

Beschikbare sessies

# Register Duration Opleiding Datums Taal Plaats Prijs