+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN
Inter
Intra
Duur : 18 uur zelfstudie / eLearning Module / Examen Inbegrepen
  • Excl. BTW
  • This price includes the trainer, training materials and exams for 6 delegates

PRINCE2® Foundation eLearning

Over deze PRINCE2 Foundation eLearning module

PRINCE2 is een methode om projecten op een gestructureerde manier te beheren en biedt een eenvoudig aanpasbare en schaalbare methode voor het beheer van alle soorten projecten.

De eLearning module PRINCE2 Foundation van B2B Learning duurt 18-uur en is gebaseerd op de versie PRINCE2 V2017. De opleiding bevat veel praktijk voorbeelden en kan op uw eigen ritme doorlopen worden. 

Als Project Manager zal u deelnemen aan een complex project en zal u na de oefening in staat zijn de PRINCE2 methode onmiddellijk te kunnen toepassen.

Deze geaccrediteerde opleiding leert u PRINCE2 gebruiken en hoe u kan slagen voor het PeopleCert PRINCE2 Foundation examen.

Het PRINCE2 Foundation examen is inbegrepen in de prijs. Het is een Proctor U examen dat u online aflegt bij u thuis op gelijk welk tijdstip. U heeft enkele een PC met webcam nodig.

U heeft 90 dagen toegang tot de eLearning module van zodra u start/de module activeert. Deze cursus bestaalt enkel in het Engels met Engels Examen PRINCE2 Foundation Versie 2017.

Beschikbare sessies

# Register Duration Opleiding Datums Taal Plaats Prijs
1 In winkelwagen 12 Hours PRINCE2 Foundation eLearning Any Time EN Anywhere € 525