+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN
Inter
Intra
Duur : 2 DAGEN (14 UUR) + examen
  • Excl. BTW
  • This price includes the trainer, training materials and exams for 6 delegates

ITIL® 4 FOUNDATION FASTTRACK

Over deze opleiding

Een 2-daags trainings- en certificeringsprogramma om de basisconcepten- en principes van ITIL 4 te begrijpen en om voorbereid te zijn op het ITIL 4 Foundation examen.

ITIL 4 biedt een praktische en flexibele benadering om over te stappen naar de nieuwe digitale transformatie en biedt een “end-to-end”oplossing voor een succesvolle levering van producten en diensten. ITIL 4 integreert ook frameworks zoals Lean IT, Agile en DevOps.

Het Foundation niveau is een inleiding tot ITIL 4 en stelt kandidaten in staat om te kijken naar IT-servicemanagement als een totaaloplossing voor het creëren, leveren en continu verbeteren van technologie-gebaseerde producten en diensten.

De 2-daagse ITIL 4 Foundation FastTrack training en certificering van B2B Learning legt de focus op het begrip van het ITIL 4-raamwerk en de belangrijkste concepten. U wordt ook voorbereid op het ITIL 4 Foundation examen. Het examen wordt afgelegd na de training, op een dag en tijdstip naar keuze, hetzij bij B2B Learning, bij u thuis of op het werk.

Beschikbare sessies

# Register Duration Opleiding Datums Taal Plaats Prijs
1 In winkelwagen 4 Evenings ITIL 4 Foundation Evening Track 14-21-28/11 & 5/12/2019 EN Brussels € 1.050