+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN

INCOMPANY TRAINING

Winkelwagen
0 zond. BTW
 
 

Heeft u een training nodig voor uw team? B2B Learning biedt flexibele en op maat gemaakte trainingsprogramma's om aan uw specifieke behoeften en vereisten te voldoen. Onze incompany trainingsoplossing biedt u de mogelijkheid om de inhoud van uw cursus, de trainingslocatie en planning te kiezen. Ervaar een probleemloze en succesvolle trainingservaring voor uw organisatie met de kwaliteit en beschikbaarheid van B2B Learning.

Trainingsprogramma op maat

Onze inhouse trainingsoplossing biedt u de unieke mogelijkheid om een cursusprogramma te definiëren dat aan uw specifieke behoeften en verwachtingen beantwoordt. Ons doel is gemotiveerde en overtuigde studenten op te leiden en u te helpen de prestaties van uw organisatie op het gebied van ICT & Project Management te verbeteren.

Onze trainingconsultants, samen met onze deskundige trainers, zullen u en uw management helpen om uw doelstellingen te bepalen en het ideale trainingsprogramma te definiëren, aangepast aan uw teams en organisatie. We kunnen een bestaande training afstemmen of een volledig op maat gemaakt trainingsprogramma ontwerpen.

En vergeet niet dat het ook belangrijk is om de nieuwe vaardigheden die deelnemers net hebben geleerd te versterken in de praktijk om te zetten. B2B Learning kan u helpen dit doel te bereiken met coaching on-the-job wanneer dat nodig is.

Wanneer en waar u wenst

We willen de meest flexibele trainingsoplossing bieden voor een unieke trainingservaring.

  • Onze lessen kunnen overdag, 's avonds of in het weekend worden georganiseerd, hetzij op opeenvolgende dagen, hetzij verspreid over een paar weken.
  • Alle trainingen kunnen overal in België en in Europa worden uitgevoerd, hetzij in uw kantoren, hetzij in ons trainingscentrum in het centrum van Brussel. We kunnen ook afspraken maken met externe locaties.
  • Wij zorgen voor alle praktische en logistieke aspecten voor een probleemloze trainingservaring.

Innovatieve leerwijzen voor optimaal resultaat

Kies een klassikale cursus voor een unieke interactieve en actieve trainingservaring. Niet alleen zullen uw deelnemers de gekozen methode of raamwerk leren; deze ervaring zal ook fungeren als een teambuilding-moment.

Voor langere trainingsprogramma's of voor diegenen die minder beschikbare tijd hebben, kunnen we ook een dynamische oplossing bieden met onze “blended-learning” formule, een ideale combinatie van zelfstudie voor de theorie met een praktijkgerichte klassikale training.

Leer in de taal van uw keuze

Het is belangrijk om een training bij te wonen in een taal die wij beheersen. Onze cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans (Duits op aanvraag). De meeste van onze trainers zijn tweetalig of drietalig en kunnen de vragen van de deelnemers in hun eigen taal beantwoorden.

Cursusmateriaal voor onze basiscursussen is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans. Voor geavanceerde cursussen is de trainingsdocumentatie in het Engels. De beschikbaarheid van de examens in het Nederlands of Frans is afhankelijk van de certificeringsinstanties.

Haal het meeste uit uw trainingsinvestering

Voor elk incompany trainingsverzoek en na een persoonlijk contact om uw behoeften en verwachtingen te bespreken, ontvangt u een volledige en persoonlijke offerte. Geen verrassingen, alles is inbegrepen en goed gedetailleerd. Van 5 tot 6 deelnemers, is een in-company training financieel voordeliger dan een kalender cursus.

Als u echter liever uw teams bij onze open cursussen registreert, kunnen wij u specifieke kortingen voor large accounts voorstellen.

Vraag hier uw opleidingsvoorstel op maat Of neem telefonisch contact met ons op het nummer +32 2 335.12.36.