+32 (0)2 335 12 36
Contact FR NL EN

eLearning

Een snelle, flexibele en efficiënte manier om uw certicatie te behalen.

eLearning modules

Onze eLearning-modules combineren zowel theoretische als praktische kennis, waardoor een effectieve leermethode en zelfevaluatie mogelijk wordt.
De cursussen zijn gebaseerd op scenario's en daardoor motiverend en makkelijk te doorlopen.
Wanneer er een examen is inbegrepen in het eLearning pakket worden examen vouchers geleverd voor online proctor based examen.

Categories Level {{course.method}} {{course.catname_nl}} mdi-clock {{course.duration}} mdi-certificate Exam included mdi-calendar-clock {{course.day_access}} {{course.desc_nl}} Meer Info In winkelwagen {{course.price}}

Wilt u het liefst op een zelfstandige manier leren, waar en wanneer dat u het beste uitkomt?

De eLearning-modules die door B2B Learning wordt aangeboden, werden zorgvuldig geselecteerd bij verschillende eLearning-providers over de hele wereld, vanwege de kwaliteit van hun inhoud, bezorgmethoden, hulpmiddelen en ondersteuningsopties. De trainingsmodules zijn volledig geaccrediteerd en worden geleverd met de bijbehorende online webproctored-examenvouchers (indien van toepassing).

Onze e-learningmodules zijn een efficiënte manier om in uw eigen tempo kennis, concepten, tools en technieken van IT- en projectmanagementmethodologieën te verwerven.

De online leermodules bieden een gebalanceerde mix van theorie, oefeningen, voorbeelden, video's, checklists, quizzen, proefexamens, ... om een gediversifieerde en unieke leerervaring te bieden.

Deze cursussen zijn ook bijzonder geschikt voor integratie in blended learning-programma's. Het is ook mogelijk om persoonlijke coaching live of via webcam toe te voegen om u te helpen met specifieke vragen die u heeft. Neem contact met ons op voor een offerte.

Onze eLearning-cursussen bieden veel voordelen voor u en uw organisatie:

 • We ondersteunen iedereen die bij uw trainingsproject betrokken is volledig, met toegewijde accountmanagers, een 24/7 helpdesk en in functie van de gekozen optie, gekwalificeerde, ervaren docenten die allemaal voor u klaarstaan.
 • We bieden een breed scala aan cursussen om IT- en projectmanagementprofessionals op alle niveaus van hun carrière te ondersteunen.
 • Kortingen op pakketten voor meerdere gebruikers.
 • Al onze cursussen zijn beschikbaar, welk apparat u ook gebruikt - van iPhone en iPad tot pc of Mac.
 • B2B Learning is een echte opleidingsorganisatie, gevestigd in Brussel, met een team van ervaren en meertalige medewerkers.
 • Onze slagingspercentages zijn consistent in lijn met of boven gepubliceerde wereldwijde gemiddelden voor elke certificering die we aanbieden.

Training voor meerdere gebruikers en bedrijven

B2B Learning biedt ook teamtraining en kortingen voor organisaties die 10 of meer cursussen willen kopen voor hun personeel. We kunnen onze pakketten en aanbiedingen afstemmen op uw specifieke eisen en specifieke diensten toevoegen zoals:

 • Prijzen voor meerdere gebruikers
 • Toegewijde accountmanager
 • Voortgang volgen en rapporteren
 • Mogelijkheid om optionele tutorondersteunende diensten, coaching en blended learning-oplossingen toe te voegen
 • Flexibele startdata

Neem voor meer informatie over training en prijzen voor meerdere gebruikers contact met ons op om uw offerte en voorstel te ontvangen.

Waarom kiezen voor e-Learning?

 • Het heeft een direct effect op het verhogen van het moreel, de tevredenheid en de levensduur van uw werknemers
 • Voor elke euro die u in e-learning investeert, is het resultaat een verhoging van de productiviteit en het concurrentievoordeel:
 • Online leren bespaart tijd en geld: uw deelnemers besparen veel tijd dankzij de verminderde reistijd, ze kunnen studeren wanneer het best past voor hun, en in deze moeilijke tijden kunnen ze veilig thuis studeren.
 • U hebt de garantie dat de cursus doorgaat: alle cursussen worden op aanvraag gegeven en er wordt nooit een cursus geannuleerd vanwege een te laag aantal deelnemers
 • Deze nieuwe leerbenadering leidt tot een betere retentie: jonge deelnemers leren het liefst met kleine beetjes en op een interactieve manier.
 • Uw studenten en trainingsmanagers kunnen hun voortgang op elk moment volgen dankzij quizzen, voorbeeldexamenvragen, voortgangsrapporten en zelfs een toegewijde portal voor multi-user klanten.